Despre noi

Experiență juridică de înaltă complexitate

În era firmelor de avocatură colos, care își etalează adresele globale, noi avem o abordare fundamental diferită. Avem o mentalitate concentrată, o singură locație, o echipă compactă de avocați de top, o practică de elită și o înțelegere profundă a chestiunilor de drept cu care clienții noștri se confruntă.

Cu o prezență pe piață de peste 20 de ani, BUDUȘAN & ASOCIAȚII, fondată de fostul procuror anticorupție de rang înalt Ovidiu Budușan, este clasată în mod constant pe locul 1 în anuarul internațional Legal 500 - White Collar Crime România, aria de practică tradițională a firmei.

BUDUȘAN & ASOCIAȚII este cotată la nivelul maxim, de 5 stele, în sondajele Legal 500 privind nivelul de satisfacție al clienților, fiind descrisă drept „una dintre cele mai experimentate echipe de pe piață, cu un palmares impresionant, cazuri complexe și rezultate pe termen lung”.

placeholder image

Prezentare Generală

Observațiile și perspectivele noastre, acumulate în practica de elită în dreptul penal al afacerilor, precum și experiența solidă în dreptul afacerilor a partenerilor firmei, Florentina Frumușanu, George Toniuc și Liana Iacob, ne-au permis să identificăm cele mai presante probleme cu care clienții noștri se confruntă în afara ariei dreptului penal și să dezvoltăm noi arii de practică dedicate industriilor pe care ne concentrăm. În prezent, firma noastră oferă servicii în domeniul litigiilor societare și comerciale, fiscale și administrative, precum și în domeniul drepturilor omului.

Gestionăm în mod uzual cauze în fața instanțelor de la toate nivelurile, inclusiv în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție și a Curții Constituționale, precum și în fața secțiilor de elită ale Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ), și anume Direcția Națională Anticorupție (DNA) și Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT). De asemenea, am acționat în calitate de avocați locali în cadrul procedurilor la Centrul Internațional pentru Soluționarea Disputelor privind Investițiile (ICSID). În plus, echipa propusă de noi este implicată în mod obișnuit în cauze în fața diferitelor organe administrative cu atribuții de reglementare și control, precum Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) și omologul său român, Departamentul Național de Luptă Antifraudă (DLAF); Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF); Consiliul Concurenței; Unitatea Națională de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor și de Informații Financiare (ONPCSB); Autoritatea pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

De asemenea, firma administrează litigii civile și comerciale în diferite ramuri ale Dreptului Afacerilor.

RECENZII

Ce spun clienții nostri

0
+
Prezență pe piață
0
+
Clienți mulțumiți
0
+
Cazuri de succes
0
+
Avocați cu experiență
error: Content is protected !!