Dreptul Penal al Afacerilor

Dreptul Penal al Afacerilor

 • Corupție în sectoarele public și privat
 • Fraudă în materia achizițiilor publice
 • Frauda cu fonduri UE
 • Frauda în domeniul falimentului
 • Mediu și QHSE
 • Petrol și gaze
 • Infracțiuni de serviciu
 • Spălare de bani
 • Fraude bancară și de asigurări
 • Fraudă în sistemul de sănătate
 • Privatizări / obligații ale investitorilor
 • Folosirea informațiilor privilegiate

Profesioniștii noștri au reprezentat bănci și instituții financiare, corporații regionale și globale, precum și consiliile de administrație și directorii executivi ai acestora, într-o gamă largă de probleme complexe și de profil înalt în materie de aplicare a legii și de reglementare, atât la nivel național, cât și internațional. BUDUȘAN & ASOCIAȚII a gestionat investigații guvernamentale axate, printre altele, pe fraudă și corupție, evaziune fiscală penală, fraudă cu valori mobiliare, evaziune fiscală și practici neconcurențiale.

Am asistat fonduri de investiții internaționale; furnizori de echipamente industriale; companii petroliere; companii farmaceutice și de servicii publice; companii internaționale de infrastructură; companii internaționale de consultanță în management; companii din industria alimentară, bănci și companii de asigurări; companii de telecomunicații și companii de construcții.

Practice Image
Practice Image

Avocații noștri oferă în mod regulat servicii juridice în cazuri de profil înalt legate de infracțiuni de afaceri și corupție. Echipa noastră de litigii se ocupă de cazuri referitoare la infracțiuni din mediul de afaceri și legate de acesta (de exemplu, delapidare, fraudă, abuz de poziție, comportament profesional necorespunzător, fraudă bancară, manipulare a pieței de acțiuni, fraudă în domeniul asigurărilor, fraudă în domeniul achizițiilor publice, faliment fraudulos, fraudă împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, evaziune fiscală, infracțiuni de mediu și încălcări ale drepturilor de autor). Nu în ultimul rând, serviciile noastre includ evaluarea acordurilor de recunoaștere a vinovăției, precum și a altor soluții ale organelor de urmărire penală decât trimiterea în judecată.

BUDUȘAN & ASOCIAȚII a asistat, de asemenea, victimele infracțiunilor, în special în industria financiară, unde am reprezentat principalele bănci românești, precum și filialele românești ale unor bănci internaționale importante, în cazuri complexe, interne și externe, de fraudă, delapidare, faliment fraudulos și spălare de bani.

BUDUȘAN & ASOCIAȚII a asigurat reprezentarea atât a victimelor, cât și a făptuitorilor în acțiuni civile intentate împotriva infractorilor și a altor părți responsabile, în domenii industriale majore, cum ar fi petrol și gaze, imobiliare, piețe bursiere, industria alimentară, logistică, IT etc., și are o practică solidă și o viziune profesională în astfel de proceduri, precum și în chestiuni conexe, cum ar fi ordinele de sechestru și confiscare.

În chestiuni juridice transfrontaliere, societatea noastră de avocatură a acționat, de asemenea, ca omolog local al mai multor firme de avocatură internaționale de top. În același timp, societatea noastră de avocatură a oferit reprezentare în cadrul procedurilor de asistență juridică reciprocă, de exemplu, în Elveția, SUA și Regatul Unit. BUDUȘAN & ASOCIAȚII are, de asemenea, o practică bogată și complexă în domeniul CEDO, obținând în numeroase ocazii recunoașterea drepturilor fundamentale ale clienților de către cea mai înaltă instanță europeană.

Echipa

error: Content is protected !!