Dreptul Afacerilor

Dreptul Afacerilor

În general, în domeniul dreptului afacerilor, BUDUȘAN & ASOCIAȚII gestionează chestiuni precum:

Reglementare și insolvență: litigii administrative, confiscare/înghețare de active, proceduri administrative în fața diferitelor autorități/instituții; impozitare fiscală și nefiscală; protecția clienților.

Corporativ și comercial: DPI, guvernanță corporativă (de exemplu, relații cu acționarii, litigii între acționari și conducere, contracte de management, acorduri între acționari, dreptul contractual etc.).

Achiziții publice: proceduri de licitație, negocierea și punerea în aplicare a contractelor, contestații și litigii administrative, litigii

Energie: dezvoltarea de proiecte și aspecte de reglementare.

Conformitate – Anticiparea și consolidarea apărării prin elaborarea și monitorizarea politicilor de conformitate; instruiri pentru mediul de afaceri; gestionarea riscurilor juridice.

Due Diligence și audituri interne: investigații/audituri interne, due diligence pentru tranzacții.

Litigii fiscale: abordări ale controalelor fiscale, insolvență, înghețarea activelor, litigii fiscale și penale paralele, atenuarea riscului reputațional.

Litigii privind industria artei: drepturi de proprietate intelectuală, gestiunea colectivă obligatorie, licitații de artă, drepturi de preemțiune ale statului.

Drepturile omului: calomnie, discriminare, despăgubiri.

Practice Image
Practice Image

BUDUȘAN & ASOCIAȚII este consacrată prin abordarea sa strategică minuțioasă, coerentă și personalizată, menită să asigure cel mai bun rezultat posibil pentru fiecare client. Firma are posibil cea mai bogată practică de drept al artei de pe piața românească, asistând în mod tradițional liderul de piață și parteneriatele sale internaționale cu case de licitații globale și actori de stat.

În ultimii ani, BUDUȘAN & ASOCIAȚII a reprezentat cu succes diverși creditori în proceduri de insolvență notorii care au implicat datorii de peste 130 de milioane de euro, la fel cum a reprezentat cu succes debitori confruntați cu cereri nejustificate de deschidere a procedurilor de insolvență.

De asemenea, BUDUȘAN & ASOCIAȚII dezvoltat recent servicii dedicate sectorului de energie, pe baza unui parteneriat solid cu profesioniști cu vastă experiență în domeniul dreptului energiei, în particular, sectorul de reglementare.

Echipa

error: Content is protected !!