DIANA MOLDOVAN

DIANA MOLDOVAN

Of Counsel

BIO

Cu o experiență de peste 20 de ani în cadrul unor în companii și autorități din sectorul energetic și al resurselor naturale, Diana a fost implicată într-o gamă largă de proiecte, inclusiv fuziuni, achiziții și privatizări și deține o experiență vastă în dezvoltarea proiectelor în domeniul energiei, precum și în chestiunile de reglementare privind activitatea curentă a companiilor care acționează pe această piață.

Diana a practicat dreptul societar și comercial, inclusiv aspecte specifice legate de viața companiilor, precum reorganizarea, transferul de acțiuni, contracte de management, acorduri între acționari, litigii între acționari, redactarea și negocierea de contracte. De asemenea, are o experiență impresionantă în domeniul ocupării forței de muncă, unde a coordonat sau a fost implicată într-o mare varietate de proiecte, inclusiv restructurări de personal, transferuri de întreprinderi, negocierea de contracte colective de muncă etc.

Diana stăpânește în profunzime domeniul achizițiilor publice, având un bagaj considerabil de experiență în abordarea diferitelor etape ale procedurilor de atribuire a contractelor de achiziții publice, precum și în gestionarea riscurilor juridice care decurg din cadrul legal aplicabil. Diana a coordonat echipe care au pregătit astfel de proceduri, a condus comisii de licitație, a organizat reprezentarea autorităților contractante în litigii în materia achizițiilor publice, atât în fața CNSC, cât și a instanțelor de judecată.


Direct Phone Number

021 230 5088

E-mail Address

office(at)budusan.ro

Working Days/Hours

Monday - Friday / 9:00AM - 8:00PM

VREI SĂ PROGRAMEZI O DISCUȚIE

cu un Avocat Experimentat?

error: Content is protected !!