LIANA IACOB

LIANA IACOB

Partener

BIO

Anterior activității sale în cadrul BUDUȘAN & ASOCIAȚII, Liana a practicat dreptul societar și contractual, asistând clienți din industria de energie și farmaceutică și asigurând reprezentarea acestora în negocieri și litigii comerciale.

Cu mai mult de 20 de ani de experiență, printre domeniile sale de expertiză se numără frauda împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, frauda în domeniul achizițiilor publice, corupția și infracțiunile profesionale, evaziunea fiscală, frauda în domeniul financiar și al asigurărilor, deturnarea de fonduri, frauda corporatistă și infracțiunile legate de proprietatea intelectuală.

Caracterizată de Legal 500 drept un partener de viitor, Liana a gestionat cazuri complexe de corupție și fraudă financiară, a oferit consultanță și asistență juridică unor clienți corporativi importanți din sectorul IT, energie, imobiliare, industria alimentară și servicii financiare. De asemenea, Liana gestionează cauze în care persoane fizice sau juridice caută să își apere și să își valorifice drepturile fundamentale împotriva unor ingerințe nejustificate, fie din partea autorităților statului, cât și ale unor terțe persoane.


Direct Phone Number

021 230 5088

E-mail Address

office(at)budusan.ro

Working Days/Hours

Monday - Friday / 9:00AM - 8:00PM

VREI SĂ PROGRAMEZI O DISCUȚIE

cu un Avocat Experimentat?

error: Content is protected !!